Klein of groot, veel of weinig
Eigenlijk kan alles

Diensten

01

Marketing & Adverteren

Of het nu naamsbekendheid is, meer sales of nieuwe klanten; met de juiste markt analyses en marketing strategieën sturen wij verkeer regelrecht naar jouw bedrijfssite.

Bij marketing draait het allemaal om het overbrengen van de waarde van jouw merk, product of dienst aan de juiste doelgroep, bestaande uit potentiële klanten. Het doel is om zo effectief en efficient mogelijk de betreffende producten en diensten te verkopen. Het implementeren van een goede marketing strategie is gericht op het vergroten van naamsbekendheid, het creëren van een goed imago en dus het aanzetten tot concrete actie om jouw omzet te boosten.

Alt Creatives richt zich met name op het werven van nieuwe klanten, en het opbouwen en onderhouden van klantrelaties gericht op herhalingsaankopen. Trouwe klanten zijn goud waard. Wij overtuigen ze wel, bewust en onbewust.

Hiervoor gebruiken we een combinatie van strategieën;
Online Marketing
‣   Online reclame voor het promoten van de website/dienst/product
‣   Door middel van de vindbaarheid op Google (SEA, SEO), review profielen en vele andere tools
Social Media Marketing
‣   Het gebruik van social media voor marketingdoelstellingen
‣   Voornamelijk door middel van social media advertenties
E-mail Marketing
‣   Het versturen van e-mailings, nieuwsbrieven en enquetes
‣   Ook hiervoor hebben wij toegang tot vele handige tools
Print Marketing
‣   Advertenties in kranten, tijdschriften en folders
Direct Marketing
‣   Het direct benaderen van klanten via de post, old school, omdat het werkt
‣   Denk hierbij aan flyers en visitekaartjes

Om de juiste strategie te kiezen voor jouw bedrijf is het van belang om vast te stellen welke doelgroep het meest interessant is, of meerdere, en hoe deze het beste kan worden benaderd. Zodoende onderzoeken wij waar potentiële kopers zich bevinden en hoe ze te bereiken zijn, en ook wat er in de doelgroep omgaat en hoe we ze het beste kunnen benaderen. De kunst is om klanten op de juiste momenten te bereiken om vervolgens op een effectieve manier hun interesse en beslissingen te triggeren.

Behalve het aanzetten tot kopen en het definiëren van het beslissingsproces, is het ook van belang om de marketingresultaten continue te evalueren door ze te meten. Hierdoor komen we te weten wat wel en niet werkt en zodoende kunnen we de aanpak efficiënter maken en het gehele marketingproces doorontwikkelen om meer succes te hebben. Deze kennis is ook van belang om onnodige kosten te voorkomen. En dat klinkt goed. Meten is weten, want dat rijmt. Hier gebruiken wij verschillende analyse tools voor, o.a. Google Analytics.

02

Merkidentiteit

De brand identity van jouw bedrijf is de algemene indruk die je achterlaat bij de consument. Het is wat je onderscheidt van de rest, waarmee je er uitspringt ten opzichte van de concurrentie. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van huisstijlen. Denk hierbij aan een logo, kleurenschema, lettertypes en fotografie stijl, samengevat in een brandbook; een handleiding vol richtlijnen voor toekomstig gebruik, zodat je stijl altijd intact zal blijven. Ook kunnen we helpen als je nog op zoek bent naar de juiste bedrijfsnaam, aangezien deze zeer belangrijk is m.b.t. wat er gecommuniceerd wordt naar de klanten.

03

Websites

Een goede website is van groot belang om de merkidentiteit van jouw bedrijf over te brengen op de consument. Daarbij is het je visitekaartje, de inhoud moet duidelijk kenbaar maken waarmee jouw bedrijf de wereld verrijkt.

Van het opzetten van je website, het design in jouw huisstijl, de teksten schrijven, het uitzoeken van geschikte foto’s en video’s, tot onderhoud, aanpassingen, updates en de installatie van analytics programma’s. Geoptimaliseerd voor zowel desktop, als mobiel en tablet. Mobiel is hiervan het belangrijkste.

04

Grafisch Ontwerp & Content Creatie

Naast logo’s, een brandbook of advertenties, kunnen we jouw business ook tot dienst zijn met het grafisch opmaken van o.a. drukwerk, documenten, presentaties, social media banners, email content en social media content. Van zakelijke documenten tot business cards, uitnodigingen en menukaarten. Indien gewenst kunnen wij het drukwerk ook aanleveren. Daarnaast hebben wij een breed netwerk van foto- en videografen om shoots te verzorgen voor foto en video content, en toegang tot grote databases met ready to use foto- en videomateriaal.

05

Social Media Presence

Een sterke social media aanwezigheid heeft veelal een onwijs krachtig effect op het verkrijgen van een grote naamsbekendheid. Alleen kan dit veel tijd kosten; het plaatsen van de juiste content op de juiste momenten, het maken van een social media planning, het reageren op berichten en reacties, meer followers en likes verkrijgen, wij kunnen het allemaal voor je verzorgen zodat je er zelf niet te veel tijd aan hoeft te besteden. Het draait allemaal om planning.

06

Product Sourcing

Een idee voor een product met jouw branding erop? Denk aan petten, tassen, kleding, waterflessen, aanstekers, pennen, of verzin het maar zoals win-actie fietsen of barbecues. Geen probleem. We weten precies wat voor druktechniek daar voor nodig is en kunnen elke gewenste oplage snel en voordelig leveren.

Of een idee voor een geheel nieuw product naar eigen ontwerp? Loop je al tijden met een ijzersterk idee rond voor een geweldig product maar weet je niet precies hoe en in welke volgorde je dit tot uitvoering moet brengen? Wij wel.
Wij kunnen dit concreet maken en van A tot Z realiseren met een breed netwerk van leveranciers en producenten, in zowel Nederland, Europa, de V.S. en Azië. Van enkel een idee naar een productschets, het regelen van de productie en het verzorgen van de bijkomende legaliteiten, tot het transport naar de afleverlocatie. Dit kan in kleine oplagen van tientallen stuks, maar ook duizenden is voor ons niets wat we niet eerder hebben gedaan. En uiteraard verwijzen we je daarna graag door naar onszelf om de marketing van jouw nieuwe gadget te verzorgen.